Våren är verkligen här nu, och trots att puderdagarna är slut för den här säsongen finns inget att vara ledsen över, för efter en lång, kall vinter i en metallbox är det otroligt skönt att dagarna äntligen är varma, och så även vi. Förra fredagen hade vi den varmaste skiddagen hittills, även Tommys första på 3 veckor, då han varit hemma i Norrbotten och hälsat på. Vi började dagen med att göra en längre tripp över flera berg bort till en annan fransk ort inom Portes du Soleil där vi har säsongskort. Där tog vi en fika på en bergstopp och hade, som ni ser, väldigt varmt. På kvällen sen mötte vi upp gänget och tog sista liften upp för vårt ”hemmaberg” Nyon, där vi sen spenderade kvällen uppe i backen vid vårt egenhändigt skottade lilla hopp, ända tills pistmaskinen kom och körde bort oss lagom till solnedgången.

Upp på bergsplatån går det en gondol som hundarna är välkomna på, men vid sittliften blev det blankt nej så vi fick vackert promenera upp sista biten.