Mont Chéry

I lördags hade vi nog en av de allra bästa dagar vi haft här hittills! Nästan 100% krya ställde vi klockan och gick upp tidigt för att vara vid liften vid öppning. Vi tog sikte på backarna vi hade sett från håll hade morgonsol, på Mont Chéry, och kunde sedan njuta av 3 timmars perfekta pister, då just detta berg ligger lite avskilt och bara har 4 stolsliftar & inte fler än 10 pister. Så nu vet vi vart vi ska åka när solen skiner för att slippa sönderbromsade, isiga branter redan efter 1 timme.

När vi åkt färdigt gick vi till vanen, värmde på lite lunch, packade matsäck och tog med oss hundarna upp i gondolen igen, för nere i dalen var det molnigt & grått, men uppe i snösko- och längdskidspåren på Mont Chéry väntade oss en härlig eftermiddag i solen. Hundarna somnade helt utmattade på kvällen!

1 kommentar

  1. Häftigt med molnen som ett täcke över dalen! Måste vara bra höga berg, därborta i Alperna ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2020 Julia Pettersson

Tema av Anders NorenUpp ↑