Tre veckor idag.

Idag har vi varit här i 3 veckor, och det känns redan som att vi lever i rutiner igen. Den senaste veckan har vi varit sjuka, vilket ju kanske var lika bra att det kom nu, då det varit lite halvtaskigt väder igen, med många stängda backar. Det är nog tyvärr ingen toppsäsong vi kommer att få vara med om, men nog så fantastiskt ändå. Det vi gjort mest den senaste tiden är alltså att vänta ut vädret och vänta in bättre mående, och promenera med hundarna längs den fina ån/floden/vattnet som rinner genom byn. Ni ser ju på bilderna vilket vårväder vi har.

I onsdags promenerade vi in till byn en sväng och blev påminda om att det är marknad på den stora parkeringen varje onsdag förmiddag. Mitt bland stånden mötte vi dessa fina som agerade hjärtsmältare för att få folk att skänka pengar till en djurrättsorganisation.

I förrgår kväll tog vi bilen upp mot den högsta skidorten, Avoriaz, igen. På den parkering vi tittat ut stötte vi på vankompisar från Wales som vi pratat med tidigare under vår vistelse här. Det är väldigt många vans i området, faktiskt, och vi har lärt känna flera av dem, så det är roligt att råka stöta på varandra då & då när man byter parkering för en natt eller två.

Och dagen efter var det äntligen dags att ge oss ut i backarna igen. Vi körde några timmar på förmiddagen och det var superhärligt! Idag är vi dock väldigt trötta, av kvardröjande sjukdom så vi har tagit en vilodag igen för att återhämta oss ordentligt.

1 kommentar

  1. Härliga bilder! Skönt att sjukdom lämnar er. Elvis och Tok skulle också kunna dra in lite pengar till behövande, så söta som dom är ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2020 Julia Pettersson

Tema av Anders NorenUpp ↑