En ledig dag när vi var till ett stort handelsområde i Torrevieja för att besöka en bygghandel lyckades mitt öga fånga en port vid en mur med ordet ”agility” skrivet på sig. Vi var såklart tvungen att undersöka och innanför muren dolde sig mycket riktigt en agilityplan. Vi såg även två människor där inne så vi gick in och frågade om jag inte kunde få vara med och träna lite. Och det fick jag! Efter en stund kom det fler människor och på den här klubben var själva banan inhängnad och runt den sprang alla hundar lösa, några ägare kastade bollar, och Tok befann sig i upplösningstillstånd nästan hela tiden i sitt koppel. Jag hann åka dit en gång till innan vi lämnade vårt jobb i området, och den andra gången vågade jag ha Tok lös bland de andra hundarna och han skötte sig faktiskt väldigt bra! Även på planen var båda hundarna stjärnor, men där hade jag inte räknat med något annat!