3 nätter bland bergen.

Veckan som följde efter att Tok gjort illa klon blev väldigt lugn, eftersom han ju var tvungen att ta det lugnt och vi inte ville göra något utan honom. Vi hade heller inte så jättelångt kvar att köra till vårt jobbställe utan kunde stanna länge och ofta. Ett lunchstopp gjordes på den här fina platsen. Solen försvann dock bakom bergen vid 16, så vi körde in till en ställplats i en by 5 minuter bort för att sova, då vi ändå behövde tömma & fylla vatten.

Morgonen efter hade vi det såhär mysigt, innan vi tog en liten promenad med Elvis genom byn.

Nästa lunchstopp gjordes på botten av en sjö. Vår position på Google Maps visade att vi stod i en sjö, men vattennivån var alltså så låg att det var land just då.

Till natten hittade vi en av de bästa platserna hittills. En liten platå ovanför vägen med perfekt solnedgång över bergen. Eftersom vi inte hade bråttom och trivdes så bra, stannade vi två nätter. Det blev ganska kallt om nätterna så vi körde dieselvärmaren, men den kan vi tydligen inte köra 2 nätter i rad, för när vi skulle åka vidare ville bilen inte starta. Vi frågade de 3 andra bilarna på plats om nån hade startkablar (för det hade inte vi), men fick inget napp. Då kom vi på att vi har ju ett till batteri, så vi testade att koppla ihop bilbatteriet med bobatteriet och efter 15 minuter så gick bilen att starta!

1 kommentar

  1. Bilder som man inte kan sluta titta på – jag byter skrivbordsunderlägg hela tiden :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2020 Julia Pettersson

Tema av Anders NorenUpp ↑