Två nätter på samma ställe.

Vi hade egentligen planer på att bara åka längs kusten och bada bada bada medan det var varmt, men det räcker visst inte med att det är varmt och sol för helt plötsligt började det blåsa och stranden kändes inte alls lika kul. Så vi for en bit inlands till en olivodling som hade gratisparkering för husbilar, där vi mötte upp Maja från Insjön. Vi har följt varandra på Instagram, skrivit lite, och nu var vi äntligen i samma område! Maja reser ensam tillsammans med sin BC Misha och lämnade Sverige bara några dagar innan oss.

Den snälla fransmannen vars olivodling vi fick bo på.

Även inlands härjade vindarna så att vi fick, trots vår svenska ryggradskänsla att sitta ute så fort solen skiner, retirera inomhus. Men följande morgon var nog faktiskt den första som vi kunde öppna bakdörrarna och få naturen in i sovrummet. Det blåste kallt även då, men under täcket var det mysigt.

Vi tog en promenad över ägorna.

Hälsade på den feta trädvaktarhunden, och tittade på olivplockningen. Köpte även en olivtvål och en flaska vin från affären, som tack för att vi fått stå på deras mark.

Till kvällen vankades tacos. För vad ska annars 3 svenskar som möts i Frankrike göra för middag tillsammans?!

1 kommentar

  1. Sacre bleu! Tacos, où est le vin, le pain et le fromage?
    Nu blev jag riktigt avis…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2020 Julia Pettersson

Tema av Anders NorenUpp ↑