Nördlingen & bygget av en diskbänk.

Efter Prag blåste vi lite motorväg för att ta oss mot finare vägsträckor att åka söderut på. Vi landade till slut i Nördlingen, en typiskt tysk pittoresk liten by med ganska mycket turister och en ställplats i utkanten av staden för 3€/dygn.

Längs vägen, både på Bauhaus i Liberec, på IKEA i Prag, och nu senast på en husvagnsaffär i utkanten av Nürnberg, hade vi köpt diverse grejer för att äntligen börja bygga vår diskho & kran, och denna ställplats tyckte vi var utmärkt för detta bygge.

Snyggt som tusan blev det och nöjda som satan hade vi varit, OM det inte vore för att kranen visade sig läcka, och inte vid slangkopplingarna, utan upptill ut på själva bänken. Hur vi ska lösa det orkar vi inte bry oss om just nu, för än så länge går kranen inte ens att få upp ur hålet, så vi är glada över att vi har ett ”avlopp” i alla fall och kör vidare på vår dunk tills vi får kraft nog att slita loss kranen och antingen försöka täta den med allt silikon vi har, eller köpa en ny. Fortsättning följer.

2 kommentarer

  1. Sååå snygg diskhon blev!!! – lite läckage – det fixar ni med silikon :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2020 Julia Pettersson

Tema av Anders NorenUpp ↑