Prag

När vi ändå var i Tjeckien kunde vi ju liksom inte låta bli att åka förbi Prag en sväng, det är ju ändå en stad som ligger oss väldigt nära hjärtat. Både för stadens skull, men också för att kunna hälsa på vår gamle couchsurfing-host. George var som alltid redo att ses, och den här gången fick vi äntligen träffa hans fru, Martina, som vi tidigare bara hört talas om. Vi fick ta en dusch hemma hos honom innan han tog med oss ut för att käka hamburgare, på ett ställe helt i min smak.

Vi hade parkerat längs gatan utanför hans lägenhetshus i centrala Prag och det gick jättebra att sova där en natt. Morgonen efter hade vi tänkt åka vidare direkt men kunde inte motstå en tur genom staden, när vi ändå var där liksom. Efter en stunds eftertänksamhet kom vi på att vi lika gärna kunde stå kvar på gratisparkeringen längs gatan i området, och tog spårvagnen in till centrum.

1 kommentar

  1. Jag ler med hela ansiktet :) så härliga bilder! Elvis ser ut att vilja ha öl :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2020 Julia Pettersson

Tema av Anders NorenUpp ↑