FCI Agility World Championship, Liberec

Nu är det glest mellan inläggen igen och trots att jag har som ambition att komma ikapp så ligger vi fortfarande ganska exakt en vecka efter, men nu klumpar jag ihop torsdag-söndag förra veckan i ett enda inlägg. Natten till torsdag när vi närmade oss staden Liberec i Tjeckien blev sovplatsen toppen av en skidbacke, från vilken man kunde se hela staden.

Kommande 4 heldagar spenderades sedan i Home Credit Arena i Liberec för att kolla på världsmästerskapen i Agility. Och vilken upplevelse att få uppleva ett världsmästerskap i sin absoluta favoritsport. Den stämningen går inte att beskriva, det var helt fantastiskt!

För nästan 250 kr natten fick vi stå på denna härliga grusplan, med bajamajor & drickbart vatten som enda service. Men med hundar i bilen som behövde vara nära för att hinna rastas så kunde vi inte direkt stå någon annanstans.

Mellan 10 timmar agility om dagen-varven så var den en av oss som hann tröttna (nämner inga namn) och istället åkte in till Liberec centrum för att turista, och fånga den enda fina byggnad som fanns på bild.

På måndagen efter mästerskapets slut dröjde vi oss kvar i Liberec för att köpa lite grejer till husbilen och hann såklart även med att gå upp på ett berg innan vi for vidare.

 

1 kommentar

  1. Fina bilder på staden Liberec – som vanligt från hög höjd :) Häftigt med Världsmästerskap!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2020 Julia Pettersson

Tema av Anders NorenUpp ↑