Vi, som det husbilsresande pensionärspar vi är, Oktoberfestade inte så fasligt länge, men var ganska slitna dagen efter ändå. Kort, men intensivt (när allt som gick att köpa var enlitersöl). Vi degade i bilen ett bra tag och drog oss sedan, utan hundar, in till stan igen för att blogga (& bajsa) lite på McDonalds. Framåt eftermiddagen puttrade vi vidare, men kom bara ca 2 mil bort innan vi åkte över en bro i en liten stad och Tommy såg en husbilsparkering som vi tyckte såg jättebra ut som nattställe. Vi var påväg mot ett naturreservat och eftersom det var Söndag och allt är stängt så var det lämpligt att stanna i en stad så att vi kunde handla Måndag morgon innan vi for ut i naturen.

Eftersom vi kom dit kring 16 då det fortfarande var ljust tog vi oss en sakta promenad genom staden som visade sig vara precis lagom stor & precis lagom fin för att tillfredsställa två bakiströtta turister.