När vi vaknade vår första morgon i Tyskland tog vi en promenad i den vackra lövskogen som låg alldeles intill ställplatsen.

När vi kom tillbaka till bilen hade solen börjat titta fram och vi kunde sitta i shorts och njuta innan vi drog vidare mot nästa mål.

Som blev en by vid namn Waren, som låg intill sjön Müritz. Ett helt slumpartat val som bara blev till mål för att det låg bra i färdriktningen. Det visade sig dock vara en mysig liten stad full med turister, så det blev en bra chansning.

Efter Waren tog vi åter sikte på en plats utmarkerad på park4night. Det första stället fick vi vända på då det inte kändes helt okej. Då började det skymma och det började kännas lite nervöst i magen, men vi behöll lugnet, körde mot nästa plats en halvtimme bort, kommer in på den jävligaste skogsvägen någonsin med ojämna kullerstenar blandat med grus, för att sedan svänga in på en öde, kolsvart skogsparkering. ”Jaja”, tänker vi, det här blir nog bra. Går på en snabb promenad med hundarna och går och lägger oss, vi får väl se imorgon vart vi hamnat.