Mera Skåne

Jag VET att ni önskar mer bloggande. Det är bara så väldigt mycket krångligare att plocka upp datorn, hitta wifi, skriva nåt meningsfullt, och hoppas att internet är tillräckligt snabbt för att allt ska publiceras inom rimlig tid, än att bara ladda upp en snabb liten bild på Instagram. Men min plan är att när jag väl sitter vid datorn, tidsinställa lite inlägg så att de portioneras ut i lagom takt under veckan. Därför kommer bloggen nog för det mesta vara en vecka sen, i alla fall nu i början.

Jag börjar det första inlägget där det senaste slutade, fortfarande i Skåne. När vi lämnat vår mysiga plats vid stranden i Friseboda tog vi en sväng förbi Brösarps backar, för att sedan fara vidare till den sjö där vi badade, solduschade och sov över på parkeringen.

På Måndag morgon for vi som sagt till en husvagnsskrot i Sjöbo, men när den visade sig öppna först 12.30 åkte vi till Sjöbo BK och tränade lite agility istället.

Skroten hade ingenting vi ville ha, så vi åkte vidare för en snabbvisit i Lund och sen lite promenad vid havet vid Lomma. Åkte sen vidare mot ställplatsen i Trelleborg för morgonen efter skulle vi ta färjan mot Tyskland!

1 kommentar

  1. PUSS PÅREJ! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2020 Julia Pettersson

Tema av Anders NorenUpp ↑