En natt i husbilen.

Information för den som inte vet: vi har köpt en husbil! Och där ska vi bo. Permanent. På resa genom Europa. Vi ska bara jobba klart först. Och renovera vårt lilla hem så att det blir precis så som vi vill ha det. Om en månad slutar jag jobba. Då åker vi till Fagersta och börjar bygga på riktigt. När vi är klara åker vi. För att komma hem när vi ledsnat, ungefär.

I lördags for vi iväg på en liten jungfruresa. Vi har sovit i den tidigare, men nu kändes det mer på riktigt, för vi bara åkte, ut ur Luleå och letade efter en plats att parkera inför natten. Och en perfekt liten plats hittade vi, precis intill älven, med sol i ansiktet fram till tio på kvällen. Vi lagade middag, drack öl & njöt av livet. Åh, som jag längtar tills det blir vardag!

Under tiden vår lilla renovering fortskrider tänkte jag ge er en löpande rundvisning av vårt lilla hem, allt eftersom det vi gör blir färdigt. Det enda vi hittills gjort är att måla skåpluckor, vilka skymtar bakom Tommy i femte bilden.

1 kommentar

  1. Lite glest mellan inläggen – följaktligen lika mellan kommentarerna ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2020 Julia Pettersson

Tema av Anders NorenUpp ↑