En till dag i livet.

Det var dagen efter min 25-årsdag, solen sken, vi vaknade som vanligt tidigt & vad finns då att göra annat än att ta till vara på vinterns sista is- & skiddagar? Vid tillfället hade isvägen officiellt stängt 3 dagar tidigare, men folk tog ändå påskhelgen tillvara som en sista möjlighet att riktigt skörda allt den, i kombination med vårvintern, har att erbjuda. I skrivande dagar är isvägen näst intill folktom. Endast några tappra isfiskare vågar sig ännu ut, och själv tog jag beslutet för någon dag sen att nu är det slut med att gå på vatten. Vintern börjar på allvar rinna ifrån oss. Bokstavligt talat. Det känns på ett sätt otroligt vemodigt, samtidigt som det ju verkligen är tid för sommar & barmark nu. Om en månad är det dags för årets första agilitytävling utomhus!

1 kommentar

  1. Härliga bilder!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2020 Julia Pettersson

Tema av Anders NorenUpp ↑