Vårvintern när den är som bäst.

Det har tjatats om den i alla år jag känt Tommy. Vårvintern. Om hur man lider igenom mörkaste December, för snart kommer den. Vårvintern. När Januarikylan biter i kinderna ser man framåt, mot värmen. Och vårvintern. Denna beryktade tid på året, som jag även har hört det fnysas åt av utflyttade norrbottningar, ackompanjerat med orden ”ja, du får max en helg med sol om du har tur!”. Än så länge ställer jag mig neutral. Ja, förra helgen var fantastisk! Solig, ljus & varm, men tillräckligt kall för att snön skulle vara fluffig och inte tung. Men, den är hittills också bara en. Jag medger att helgen som var innehöll vissa inslag av ”lapa D-vitamin”, men inte tillräckligt för att uppnå hajpen. Så, vi får väl se vars hela vårvinter-jippot landar. Har jag fått min enda helg, eller har jag minst en månad till av timmar med vinteraktiviteter i soliga snölandskap att vänta? Den som lever får se!

1 kommentar

  1. Jaaa, vårvintern ser härlig ut!!! Tom jag kan tänka mig en tur med skoter, pimpling och grill :) men….vad är väl en….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2020 Julia Pettersson

Tema av Anders NorenUpp ↑