Idag

Woho! Första gången typ nånsin som jag bloggar om något samma dag som det hänt! Här kommer ett helt gäng bilder från vår förmiddag med grillning på Storholmen. Vi tog en tidig lunch där för vid 12 åkte jag & Elvis till Piteå på agilitytävling. Bilderna är i kronologisk ordning så när vi åkte från Storholmen var det snöstorm, men framåt eftermiddagen hade de det riktigt härligt hemma i Västmark medan jag & Elvis tävlade.

4 kommentarer

  1. Vilka kontraster i väder! Å vilken uppladdning inför agility!!! Så härligt med bilder där man känner igen platser :)

  2. Hur gick det i tävlingen då? vavava? :O

  3. AWWW vilka fantastiska foton även om jag mer vill a vår än vinter nu haha :) jag älskar hundarna haha CUTE

    Idag är det lyxiga vårnyheter alá inredning på bloggen:)

    Ha en kanon vecka!

    Love Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2020 Julia Pettersson

Tema av Anders NorenUpp ↑