Agilitytävling!

Idag har jag & Token varit i Skellefteå på agilitytävling, och Elvis, som opererade bort en knöl förra veckan, har varit i Västmark på semester. Toks agilitykarriär har ju varit minst sagt krokig, med mycket motgångar & tårar, men peppar peppar så tror jag att den norrländska luften gör honom gott, för den goda känslan som vi avslutade förra året med håller i sig. Så pass att säsongens första lopp ledde till vinst och pinne! Jag är riktigt positivt överraskad för han var pepp & glad hela vägen genom båda loppen, ovanligt följsam och satte en episk running-sväng i andra loppet, följt av en klockren slalomingång i vår svåraste vinkel. Jag vågar inte riktigt börja tro, men kan ändå inte annat än hoppas att det kanske, kanske blir en ordentlig tävlingshund även av den lilla svarta, till slut!

Psst! Ni har väl märkt att det går att kommentera nu?

1 kommentar

  1. Hurra hurra hurra va ni när duktiga! Du har jobbat så bra med den lilla svarta, inte gett upp utan träget jobbat på <3 <3 <3. Snygg film också ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2020 Julia Pettersson

Tema av Anders NorenUpp ↑