Ja, i Norrbottniska mått alltså. I sörländska mått har den varit här länge. Mellan Onsdag-Fredag har vi fått närmare halvmetern, och på vissa ställen upp till en meter för att det blåst drivor. Helgen spenderas i Västmark, där vintern är som bäst. Igår kväll for jag med Tok till Boden för att köra några kärva kilometer i tunga spår. Men vi kämpade på som ett team och tog oss i mål tillsammans.

Dagen inleddes med morgonpromenad under en gråmulen himmel.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAElvisTok
Elvis i sina tossor för att inte få fullt med snöklump mellan tårna, och Tok i sin nysydda overall som jag slitit med i mången timmar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Framåt lunchtid klarnade det upp i rask takt och vi gav oss ut på en magisk skotertur. Actionkameran var med och jag håller på och klipper ihop en film så att ni verkligen får känna in er i känslan av att flyta fram på skoter i halvmetern nysnö. Den kommer vid senare tillfälle.

DSC00775 DSC00786 DSC00790 DSC00804

Efter skoterturen vankades lunch, grillat & pinnbröd som sig bör. Till sällskap hade vi byavänner som nyligen utökats med denna lilla krabat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA