Så har solen i Norrbotten gått ner för sista gången under 2016. Årets sista dagsljus togs tillvara genom skoteråkning & grillning av pinnbröd i blåsten. Vi fick en rejäl plusgradersmäll med regn och tö i torsdags så vinterkänslorna är något avlägsna. Men nästa vecka kommer kylan tillbaka. Någon som är nöjd nu är Tok som fått springa bredvid skotern och kunnat vara med vid grillplatsen utan att frysa. I veckan sydde jag dock klart en ullfodrad overall till honom, så han är redo tills minusgraderna kommer tillbaka.

Resten av aftonen kommer innehålla bastubad, rejäla mängder öl om jag känner Västmarksgrabbarna rätt, kräftskiva (!!) och så ryktas det om ytterligare skoterturer och nya eldar som ska tändas. Livet i Västmark levs bäst utomhus, dygnet runt, i alla väder.

_mg_2574 namnlost-2 _mg_2621-2 _mg_2635 _mg_2648 _mg_2674 _mg_2688 _mg_2736 namnlost-4 _mg_2766 _mg_2806