Hej! Jag är jordens sämsta bloggare, men jag har faktiskt varit datorlös i typ två månader, och det får ändå vara en rimlig ursäkt. Men nu har jag köpt mig en ny dator och faktiskt satt som mål att publicera minst ett inlägg i veckan under December. Jag satte detta mål förra veckan. Som den uppmärksamme konstaterat har jag ju alltså redan misslyckats. MEN jag skulle bloggat igår kväll, och när jag skulle föra över bilderna som tagits de senaste två månaderna från Tommys dator till min nya så hittade jag inte usb-minnet och jag kunde inte ringa Tommy just då heller och sen blev det sent så jag var faktiskt tvungen att gå och lägga mig. Faktiskt.

Även idag har mycket krånglat, men istället för att banga ur helt så börjar jag lite lätt och publicerar ett litet mini-inlägg, det ni läser just nu. Mini i bildmängd, maxi i textmängd då jag ju vanligtvis aldrig skriver något. Men jag var ju tvungen att bortförklara mig.

Bilderna ni får är båda från den trettonde, men från varsin månad. Vintern kommer snabbt till Norrbotten.

Eftersom det nu blev 0 inlägg förra veckan kommer det givetvis vägas upp med minst 2 den här veckan. Ni är alla välkomna att på valfritt sätt hålla mig vid mitt ord.