Hej bloggen! Vi bor i Luleå nu. Den lilla skara som fortfarande kommer hit då & då vet väl det i och för sig. Men OM jag nu skulle ha någon stalker någonstans så måste ju hen få veta att jag faktiskt är norrbottning nu.

Och som mitt norrbottnaskap har inletts. Har, sen vi kom hit i torsdags kväll, hunnit uppleva hela två norrskensnätter, varav den bästa var i fredags då vi var i Tommys brors stuga på middag. Skenet i sig var ganska svagt och nästan helt vitt, men väldigt livligt och av tydlig norrskenskaraktär, så där stod jag, i bara handduken efter vårt bastubad, någonstans runt tolvslaget, och stirrade rakt upp i himlen med gapande mun. (Ja, jag vet att även södra Sverige kunnat se norrsken i helgen, men håll käften!)

Idag for vi ut till Västmark i några timmar, plockade svamp och njöt av hösten, medan den ännu är solig, varm & vacker.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA