Tjeckien: mera Prag.

Igår tog vi en lugn dag, med parkpromenad på förmiddagen och hockey på eftermiddagen/kvällen. Det var först match mellan Tjeckien & USA, dit vi lyckligtvis inte hade med oss hundarna då det var knökfullt. Lite senare på kvällen hade vi hämtat hundarna och var tillbaka till samma ställe för att se matchen mellan Sverige & Kanada.

Idag har vi varit en halvtimme utanför Prag för att hälsa på George, som vi couchsurfade hos på luffen för 2 år sedan, i hans lilla stuga. Nu sitter vi och tar igen oss på campingen innan vi ska iväg och se Mumford & Sons klockan åtta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1 kommentar

  1. Linnéa Sjödin

    20 maj 2016 at 22:59

    Vad mysigt ni verkar ha det, så kul att få se era ögonblick! :D Och grymt med Mumford spelning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2020 Julia Pettersson

Tema av Anders NorenUpp ↑