Igår hade vi en seg dag. Vi anlände i Plzen utan direkt lust att göra någonting alls. Men vi hittade ett stort köpcenter och bestämde oss för att ta en fika och sen gå runt där i några timmar. Vi tog en liten sväng genom centrum sen också, men det var inget märkvärdigt, förutom vår lunch som bestod av kebab-/halloumirulle från ett litet hak på en sidogata.

Till kvällen hade vi bokat rum via Airbnb på en ranch en mil utanför staden, och shit vilket ställe! Den ligger längst in på en återvändsgata i en liten by och bostadshuset är som vilket hus som helst, men inåt har de lagt till mark och byggt upp en jättefin liten ranch i amerikansk stil, och runtomkring byn har de flera hektar med hagar. De har även ett gäng indiska dvärgkor som de använder för att träna hästarna i boskapsvallning. Kossorna var SÅ små, söta och hur sociala som helst! När ägarna kom körande med sin lilla fyrhjuling sprang de alla mot staketet och ville ha mat.

På kvällen tände de en lägereld där vi satt i några timmar och åt, pratade & drack öl. Idag kör vi mot Prag!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA