Jag står bestämt fast vid att Wales är mitt favoritställe på jorden, men Prag ligger definitivt tvåa. Vi blev förälskade första gången vi besökte staden på tågluffen för 2 år sedan, och jag var lite rädd att hypen var en efterkonstruktion, men blev absolut inte besviken när vi återigen strosade Prags gator & parker. Vi kom fram på eftermiddagen och hittade en camping 15 minuters spårvagn från centrum, med gratis wifi över hela campingen och ett sällskapsrum med några eluttag där vi får ladda telefoner, och där jag nu sitter och bloggar. Allt detta för strax under 200kr/natt. När tältet var uppslaget for vi inåt centrum för en lugn kväll med middag och öl på lite olika barer, och bara tog in atmosfären & lugnet som Prag, trots stor turiststad, ger.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA