Tyskland: Nürburgring & Eltz castle

(OBS – flera nya inlägg på rad, bläddra neråt för att läsa i kronologisk ordning.)

Lördagen blev en resdag med långa stopp. Vi kom iväg ganska sent för att vi sov så himla skönt med bäcken som porlade bredvid tältet, men vid 12-tiden kom vi i alla fall fram till Nürburgring där det dagen till ära visst var ett race. Av nåt slag. Det var bilar. Som tävlade om att vinna. Det hela var lite oklart. Men häftigt ändå. Efter att ha tittat i någon timme körde vi vidare mot ett slott. Slott är ju en ganska big deal på Irland, men efter Eltz, som tydligen är ett ganska modest tydkt slott, så tycker jag nog att Irlands fyrkantiga stenbumlingar måste skärpa sig lite. Vi körde sedan vidare mot staden Heidelburg, men kom fram så sent på dagen att vi tog direkt in på camping, lagade våran mat och somnade lagom till solnedgången.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

1 kommentar

  1. Skönt att höra från er och bra att ni ägnar lite av semestern till att titta på vettiga saker också å inte bara en massa kullar och hus :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2020 Julia Pettersson

Tema av Anders NorenUpp ↑