(OBS – flera nya inlägg på rad, bläddra neråt för att läsa i kronologisk ordning.)

Efter Belgien gav vi oss iväg mot Tyskland. Jag hade på förhand googlat upp ”gömna diamanter” i Tyskland, och med dessa städer gjort en liten rutt, där första stoppet var Monschau, en pittoresk liten stad i en dal, där medelåldern på turisterna säkert var långt över 50. Men vi trivdes ändå, Tommy fick en bratwurst och jag fick kolla på utsikter. Vi var klara i staden kring fyra-fem på eftermiddagen och då vi kände oss ganska trötta så valde vi att inte åka nåt mer utan checka in på campingen. Ett beslut som visade sig vara väldigt bra då det blev en underbar kväll, och den sista riktiga värmen hittills.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA