(OBS – flera nya inlägg på rad, bläddra neråt för att läsa i kronologisk ordning.)

Klockan 8 på torsdag morgon lämnade vi England med färjan mellan Dover & Dunkerque. Planen var att stanna en natt i Mechelen, Belgien, där vi couchsurfade på vägen ner, men då de inte skulle vara hemma förrän till kvällen så gjorde vi ett stopp på vägen i Brugge, en stad jag velat besöka sen vi såg en film om den för ett par år sedan. Även i Belgien var vädret på topp och vi hade en väldigt varm och härlig dag. Brugge var precis lika fint som förväntat, men det var absolut proppfullt med turister och det gick omkring säkert ett hundratal olika guidegrupper där ledaren höll upp en skylt med en siffra på för att alla skulle hålla sig till rätt grupp.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA