Vi lever & mår bra, men har haft svårt att få tillgång till ett tillräckligt stabilt wifi (och ström) för att ta upp datorn och blogga.Vi har mestadels tältat eller bott hos bekanta, men nu är vi äntligen i billiga Tjeckien och har tagit in på hostel för natten (250 kr för ett privat dubbelrum för oss & hundar). Tok har totalslocknat i en fåtölj och jag & Tommy njuter av att äntligen ha fått ta en dusch efter 3 nätter i tält. Vi är inne på nionde dagen på resande fot och det har varit en väldigt intensiv, men såklart också rolig, resa hittills.

Söndag för en vecka sen lämnade vi Limerick vid 5 på morgonen, och tog färjan från Dublin till Holyhead i Wales. Där åkte vi först till Betws-y-coed, en by som jag & Veronica besökte när vi var där för 3 år sedan. När vi parkerade bilen stod termometern på 23 grader och det var så härligt att få känna på årets första riktiga sommarvärme på en av mina favoritplatser i världen. Vi var sen och hälsade på Penyfed, gården jag jobbade på för 3 år sedan, men tyvärr var Aled i USA och höll kurser vid tillfället. Pratade lite med hans fru & döttrar och åkte sen till Steve & Janet, som jag inte sett eller knappt pratat med sen grillfesten som var vårt avsked när vi sist lämnade Wales. Men det blev ett kärt återseende och de lät oss sova i deras gästrum 2 nätter.

Andra dagen i Wales spenderade vi lugnt med att strosa lite i Bala, närmaste staden från Aleds gård, samt gå min favoritpromenad över Aleds berg och genom hans marker. Dagen avslutades med grillmiddag med Steve & Janet. På tisdagsmorgonen åkte vi vidare mot England, men det tar vi i nästa inlägg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA