(OBS – flera nya inlägg, bläddra ner till ”Vi lever!” för att läsa i kronologisk ordning.)

På vägen från Wales mot London bestämde vi oss för att stanna några timmar i Oxford. Jag har varit där förut, men kände inte igen mig mycket, så det var ett givande stopp. På kvällen tog vi in på en privat camping mellan Oxford och London, med planen att på morgonen åka in till Cobham på morgonen för att ta pendeltåget därifrån in till London. Sagt och gjort hamnade vi på onsdagsmorgonen mitt i morgonrusningen på M25, Londons stora ringväg, och det var en upplevelse i sig. Till slut kom vi ändå fram till Cobham och kunde där ta kära gamla South West Trains in till London, där vi under ca 5 timmar hann med att säga hej och ta kort med hundarna framför de (inom gångavstånd från Waterloo) viktigaste sevärdheterna. Nu har jag även kryssat för ”promenera med mina hundar i Hyde Park” från min bucket list.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA