Castlefergus snapshots

Idag är min sista dag här på Castlefergus Riding Stables och det har gått så kusligt fort. Egentligen skulle jag väl stannat några veckor till, men Tommy gjorde sin sista tenta i måndags, ikväll kommer mamma & Sigge hit och när de har åkt ska jag & Tommy göra en liten roadtrip på Irland igen och den 8/5 kör vi på färjan mot Wales. Så det finns helt enkelt ingen mer tid att spendera  här. Jag har i alla fall haft det väldigt bra, och de senaste veckorna verkligen börjat komma in i allting, så det känns faktiskt ganska tråkigt att behöva lämna dem nu. Här är i alla fall lite bilder från gården som fastnat på senaste.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1 kommentar

  1. Skymtar gårdshundarna – undrar om det också kommer att sakna livet på gården :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2020 Julia Pettersson

Tema av Anders NorenUpp ↑