Jameson Distillery

Jag har blivit skälld på för att uppdateringen är för dålig här, så det är väl dags att komma igång igen, och bäst är väl att ta vid där vi slutade sist, nämligen med Tommys föräldrar på besök. En annan sak vi gjorde när de var här var att besöka Jameson Distillery utanför Cork. Jag är ju ingen whiskeyfantast direkt, men det var ändå intressant, och på något vis lyckades jag hamna bland 8 pers ur våran grupp på ett 40-tal som efter den guidade turen fick göra en liten whiskeyprovning. Jag försökte hålla god min, men inte är det mitt fel att whiskey är äckligt. (Hon bredvid mig verkade inte heller överförtjust faktiskt.)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1 kommentar

  1. Tjoho! :D
    Du kan ju trösta dig med att det är en bättre whiskey iaf! ;D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2020 Julia Pettersson

Tema av Anders NorenUpp ↑