Road trip dag 3 – Diamond Hill

Nu kommer inlägget om vår sista dag på tur. Vi vaknade upp efter en god och varm natts sömn till solen som steg över fjorden där hostlet låg. Vi åt frukost och styrde sedan Opeln mot Diamond Hill för lite vandring. Det tog några timmar för oss att gå upp, över och ner igen så när vi var klara åt vi lunch på en pub och styrde sen sakta vägen hemåt genom det vackra landskapet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA DSC00317 OLYMPUS DIGITAL CAMERA DSC00326 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1 kommentar

  1. Fantastiskt landskap! Trodde dock att det skulle varit grönare på denna ”gröna ö” ;) Hoppas våren kommit mer när vi dyker upp! Vackra får :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2020 Julia Pettersson

Tema av Anders NorenUpp ↑