Så kom den till slut. Dagen jag väntat på, inte bara under vår tid här, utan i flera år velat uppleva. St. Patrick’s Day i Irland. Eller bara Paddy’s som dom kallar det här. Jag var klädd i grönt från topp till tå, men det var mest bara toppen som lyckades fastna på bild. Vi inledde i alla fall dagen med parad!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Våra amerikanska vänner Julia, Baylee (som dagen till ära fyllde 21) & Liz.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA DSC00157
Efter paraden tog vi med oss gänget upp på taket för pizza.

DSC00171

Sen gick kvällen vidare i ölets tecken. Först på den lilla puben vägg i vägg med Tommy och sen vidare till The Stables, som är University of Limerick’s studentpub.

DSC00186
DSC00206
Och sen slutade det ungefär såhär. Suddigt, men glatt, tillbaka på pub inne i stan. Dagen var rolig, men inte lika rolig som förväntat, för jag hade nog förväntat lite för mycket. Irländarna själva är inte så hypade över Paddy’s som man tror, och när vi var på Stables var nästan ingen annan ”utklädd” utan det såg ut som vilken utekväll som helst. Men räknat som vilken utekväll som helst var det definitivt en av dem bästa!