Målardagar

Både igår och idag har solen bjudit på t-shirtväder så jag och mina två sjuklingar har njutit till max genom att måla staket (i samma färg som mitt hår!), varvat med att klippa ner taggbuskar för att komma in till staketet. En sjukt skön syssla, för hundarna kan ligga precis bredvid, jag kan jobba på i min egen takt och jag kan lyssna på musik under tiden, samt ta mat- och fikapauser när jag vill. Igår kväll fick jag även följa med ett gäng ungdomar ut på min första ridtur här. Vi red en halvlång skrittur genom ägorna under solens sista strålar. Det var magiskt! Och tur att det bara blev skritt, för idag har jag ont i rumpan. Märks att det var ett tag sen jag red, och att man sliter på muskler och kroppsdelar man annars knappt vet att man har.

DSC00130OLYMPUS DIGITAL CAMERADSC00138 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
En bild från häromdagen när Tok inte hade tratt och jag inte hade koll, ;) 

1 kommentar

  1. Härligt att solen skiner på er och att grönskan frodas! Men nu får in allt hålla er friska, allihopa! Söt han är, han Token <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2020 Julia Pettersson

Tema av Anders NorenUpp ↑