Långhelgspotpurri

Efter en helvecka på Greenmantle tog jag långhelg och åkte till Limerick redan i onsdags eftermiddag. Det har varit en fin helg med (väldigt) lite sol, mycket regn, shopping, fika, en hel del öl och lite utforskande. Igår kväll var vi ner på ”våran” pub, vägg i vägg, för första gången. Jag räknade och det är 15 steg från Tommys portdörr till pubens dörr. Det var inte så mycket folk, men mysig stämning ändå. Vi spelade ett parti biljard och fick värdefulla speltips av stammisspelarna. Efter någon timme dök det upp ett gäng grabbar som skulle spela musik, och vi blev sittande tillsammans med dem och 4-5 andra, lyssnande och sjungande i säkert 2 timmar. Och jag måste säga att jag nog aldrig hört så talangfulla musiker. De jobbade så otroligt bra ihop och det lät verkligen sjukt bra, så dem ska vi absolut höra på igen!

Idag tog vi med våra nya amerikanska vänner Jamie & Leah ut på tur. Vädret var skit och vi lyckades gå så pass off road att vi fick klättra över stenmurar och gå genom snår för att komma tillbaka till huvudstigen, men vi hade kul så det gjorde ingenting. ”Private property”-skylten stod faktiskt inte där vi kom ifrån, så vi kände oss oskyldiga nog.

Imorgon åker jag tillbaka till Greenmantle för en sista vecka där innan det bär av mot nya äventyr.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2 kommentarer

  1. Det är så kul att följa era strapatser och alla fina bilder.
    Kramar från ett snöigt och blåsigt Västmark

  2. Härligt med körsbär/äppelblom! Å du lägg en slant från mig till djuren <3 – eller det kan jag ju göra själv när jag kommer :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2020 Julia Pettersson

Tema av Anders NorenUpp ↑