Ny dag, nytt väder.

Imorse vaknade vi verkligen upp till lugnet efter stormen. Det har varit en helt underbar dag men riktig vårsolsvärme. Lynn som jag bor hos, hennes man-friend Mike och den ena volontären åkte i eftermiddags iväg på ärenden i ca 5-7 dagar. De ska titta till Mikes hus och Lynns hästar som hon har hos sitt ex. Kvar är jag och Egon, en annan volontär, hundarna och hästarna. Vi har fått en lista på saker att göra medan de är borta, där huvudsaken är att ta hand om hästarna. Tok är mycket lycklig för att de andra hundarna är borta och ägnar stora delar av dagen åt att hångla upp Egon som han fattat stort tycke för. Båda hundarna är skitigare än de någonsin varit, men jag tror de trivs i sin nya roll som gårdshundar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Elvis & Echo lyckades tillsammans lokalisera den dåliga hästmaten som vi slängt på skithögen förra veckan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1 kommentar

  1. Fin bild på de hungriga pojkarna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2020 Julia Pettersson

Tema av Anders NorenUpp ↑