Greenmantle, but not so green

Tillbaka i bushen. Och har lyckats lära mig att stället/stugan faktiskt har ett namn, Greenmantle. Fast idag har det varit allt annat än grönt. Jag körde hit i förmiddags och direkt jag kommit ut från Limerick och kunde blicka uppåt kullarna så såg jag att nåt var annorlunda. Topparna var nämligen vita, med en perfekt gradering uppifrån den vita toppen neråt de gröna fälten i höjd med vägen. Och när jag kom fram till Greenmantle låg här ett snötäcke på några centimeter, då stugan är ganska högt belägen. Mycket av det har hunnit regna bort under dagen, och nu på kvällen har vinden ökat i styrka och det är riktigt ruggigt ute (se film).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

1 kommentar

  1. Tror allt Token tyckte om snön :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2020 Julia Pettersson

Tema av Anders NorenUpp ↑