Som nämt i ett tidigare inlägg köpte jag ju med mig två nya kameror till den här resan. En mindre spegellös systemkamera, men även en Sony Action Cam. Jag var helt inställd på en GoPro, men väl på Mediamarkt verkade den här minst lika bra, om inte även bättre. Bildstabilisatorn på Sony blev den avgörande faktorn för köpet av denna kamera, tänkt till att filma coola saker såsom skidåkning, hundsport och utomhusäventyr. Jag invigde den igår. Genom att ta med den till puben och filma beerpong!

DSC00043DSC00046

 


I helgen är jag, som kanske förstått, i Limerick igen och det ger en skön kontrast. Från yttersta landsbygd i en hundra år gammal kall stenstuga till en studentlägenhet mitt i den smutsiga stor(nåja)staden. En smutsig stad som faktiskt bjöd på både en rimlig hundpromenad och solsken igår. Vi har hittat ett ställe på andra sidan floden där man, med stor vilja, kan föreställa sig att man är ute i naturen. Det är i alla fall tillräckligt för att kunna ha hundarna lösa. Just ja, det spöregnade när vi gick utanför dörren. En minut senare kom solen och lös fram tills vi kom hem igen, därav regntäcken på hundarna. Det irländska vädret, alltså.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA