Mitt i ingenstans.

Så igår lämnade jag Limerick, och körde ungefär en timme inåt landet för att landa vid en gammal grön stenstuga. Livet här är väldigt annorlunda från det i Tommys studentrum i Limerick. Det är kallare & lerigare ute, det finns gäsmattor att springa på och utsikt att njuta av. I trädgården bor tre hästar, i huset två (fyra med mina) hundar och snart kommer vi bo tre volontärer här. Köket är det enda rummet som är uppvärmt men jag överlevde faktiskt natten utan större problem, med hjälp av två tjocka täcken och en varm Tok. De två hundarna har ganska stora problem med Tok dock, så vi får se hur pass det löser sig. Just nu är han med i köket när stämningen är lugn, men ensam i rummet med värmetäcke på när det inte riktigt går att hålla koll på de andra hundarna. Elvis ligger alltsom oftast ihoprullad på en stol i köket.

Idag har jag hjälpt till med hästarna och att rensa och städa bland lite grejer. Det känns över lag som att det kan bli en bra vistelse. Jag tror jag kan lära mig mycket om mycket, men samtidigt vet jag inte om det är ett ställe för mig. Att vänja mig vid att duscha och sova i kyla har jag nog egentligen inget problem med, för det blir som en del av upplevelsen, men att ständigt oroa sig för att den andra hunden ska vara elak på Tok och att han ska må dåligt över det kan jag inte stå ut med, så vi får se hur deras relation utvecklas under de kommande dagarna. Men att gå morgonpromenad med nedan utsikt varje dag skulle jag ju absolut kunna vänja mig med.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1 kommentar

  1. Härliga vyer! Hoppas så att det löser sig mellan hundarna. Kram till er alla <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2019 Julia Pettersson

Tema av Anders NorenUpp ↑