Söndagspromenad

Idag rådfrågade vi google om vart det fanns natur det var tillåtet att promenera i (allemansrätten är ett så jävla stort privilegie vi svenskar har) och sen åkte vi dit. Token var lycklig och mycket duktig trots mötande hundar och stora vandringsgrupper. När vi kom hem gick vi ner på stan utan hundar för första gången och kollade i de affärer som var öppna. Lite så som en söndag bör vara. Nu blir det netflix and chill!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1 kommentar

  1. Jag kollar in bloggen med spänning det är så kul o se vad ni är med om. Ge alla killarna dina en kram och hälsa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2019 Julia Pettersson

Tema av Anders NorenUpp ↑