Fann mig själv sittandes i soffan, göra just ingenting, när jag får en snap från Elin med en bild från bloggen, som ju inte uppdaterats på över en månad. Eftersom jag inget bättre hade för mig rotade jag pliktskyldigt fram kameran (som låg i sin väska inklämd bland flyttkartonger) och gick ut och fotade. Bara för att. Märkte när jag importerade bilderna att senaste fotodatumet var 30:e Oktober. Inte en enda bild under hela November, alltså. Inte undra på att det är tomt här. Har som vanligt lovat Elin, och mig själv, att bli bättre på det här. Men vi vet ju alla hur det brukar gå med det…

_K5B4110_K5B4110-2 _K5B4139 _K5B4142 _K5B4144 _K5B4153 _K5B4156

Mammas hund Eika är den sötaste lilla sak som någonsin skådat jordelivet, men det är ju ganska uppenbart att hon behöver kameratränas. Tur att lillmatte är hemma ett tag.