En magisk helg i Fagersta.

_K5B3659 _K5B3666 _K5B3689 _K5B3759

Har som vanligt tagit för lite bilder, men är så otroligt glad att kameran var med i fredags eftermiddag när de tre första bilderna tog. Ljuset fick det att nästan göra ont i mig, trots att kameran faktiskt var med. Har varit hemma i Fagersta mellan fredag och tisdag. Tommy var också där, vädret har mestadels varit underbart, jag har spenderat mycket tid med min familj, rensat bort enorma mängder möbler & bråte som ska antingen till tippen eller Röda Korset (för att göra plats för flyttlassen som kommer i November & December), och bara haft det allmänt mysigt.

 

1 kommentar

  1. Så härligt att ha dig och pojkarna hemma – fast dagarna går så fort – men snart kommer ni igen! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2020 Julia Pettersson

Tema av Anders NorenUpp ↑