Till Elin.

Fick en snap från min vän. Hon tyckte att jag skulle uppdatera bloggen. Hon hade en bra poäng i detta tycke. Nu när jag till och med blivit professionell fritidsforskare* så borde jag väl bli bättre på att dela med mig av mina ”forskningsresultat”.

*Tommys förfinade ord för ”arbetslös”.

I en och en halv vecka har jag inte haft nåt jobb att gå till. Den första veckan i frihet spenderade jag i Sundsvall, som bjöd på vackert höstväder, så där som bara Sundsvall kan. Det blev inte så många bilder, men att det togs några bilder alls tycker jag ändå är värt att uppskatta.

_K5B2868_K5B2879 _K5B2887 _K5B3001 _K5B2991 _K5B2920 _K5B2963 _K5B2978

 


 

Nu är jag ”hemma” i Norrköping igen och det är inte på något sätt dåligt det heller. Jag och Linnea tränar agility & spårar med hundarna, jag har tid att gå till gymmet precis när jag vill och det är ju inte direkt så att jag någonsin haft egentlig brist på saker att göra. Det är bara det där med att jag så ofta har så himla svårt att samla mig energin till att göra det.

 

2 kommentarer

  1. Dina fina pojkar <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2020 Julia Pettersson

Tema av Anders NorenUpp ↑