Jag har världens bästa tävlingskompis. En liten räv som alltid är pepp, alltid är glad och alltid gör sitt allra allra bästa. Jag tror att han bara har blivit bättre den här säsongen när jag för första gången satsar mot SM. Sedan maj när kvalsäsongen började har vi sprungit 22 lopp. Av dem har vi diskat 10, tagit 6 pinnar, nollat 3 lopp utan pinne och fått hinderfel i 3 lopp utan pinne. Den statistiken är jag så otroligt nöjd över. I augusti/september har vi totalt 14 lopp att springa. Jag är skitpepp för agilitytävling med Elvis är det roligaste som finns!

För en vecka sedan var vi i Frövi och tävlade. Första dagen knep vi en pinne i hoppklass och totaldiskade agilityklassen. Andra dagen blev det stolpe ut i båda loppen. Ett snöpligt kontaktfältsfel i agilityklassen och placering 11 i en klass med 10 pinnar i hoppklassen.

Igår var vi i Eskilstuna där vi slog till med en femteplacering och CERT i agilityklassen!!! Den lilla lilla pälshunden utan päls är nu både certifierad hopp- och agilityhund. Tänk vad han kan. <3