Sen senast.

Min bloggning går verkligen i vågor, men så får det vara och just nu skriver jag efter devisen ”bättre sent än aldrig”. Förra helgen var jag hem till Fagersta för att tävla och andas. Vi har precis börjat en ny kurs på skolan som är ganska stor, intensiv & viktig. Jag får blogga mer om det i ett eget inlägg. Jag kände i alla fall att jag behövde en liten paus och det blev en väldigt bra sådan. Token tog sin sista hopp-pinne och får nu tävla klass II, jag fick spendera en hel kväll, natt & tävlingsdag med Veronica och två hela dagar med Elin. Token fick valla lite och jag fick titta på Dobidoo med mamma och Sigge, och äta söndagsmiddag med pappa & farmor. En intensiv, men ändå väldigt avslappnande helg som gav mig mycket glädje att ta med mig in i den resterande höstterminen.

_MG_2895 _MG_2955 _MG_2990

 

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2020 Julia Pettersson

Tema av Anders NorenUpp ↑