# Lite allt, lite inget.

Har ett veckogammalt utkast som inte blev publicerat. Det var färdigskrivet och dags att välja bilder, och då blev det för jobbigt att fullfölja. Nu har jag lyckligtvis fått i skoluppgift att organisera mina bilder, så jag håller på. Kvällen har gått till att frigöra plats på datorns hårddisk för att över huvud taget kunna föra över de senaste dagarnas bilder från minneskorten. Men, men, det om detta. De senaste veckorna har varit organisering, inspark, stress, lite fylla och en gnutta party. Uteslutande party för nollorna, desto mer stress och slit för organisatörerna, det vill säga; jag. Och många andra tappra medarbetare, såklart. Insparken är nu avslutad och blev lyckad, så min tid är äntligen lämpligt fördelad, dvs på uteslutande hundträning och skola. Det känns som ett lämpligt upplägg för hösten.

Tok har varit så trevlig att träna de senaste veckorna att jag bara håller andan och väntar på katastrofen. Han är pigg, alert, engagerad, ”gör om & gör rätt” med enorm envishet och jag har skrattat mer under vår träning de senaste veckorna än jag tidigare gjort på 3 år. När jag tänker efter minns jag faktiskt aldrig att jag skrattat när jag tränat Tok. Elvis skrattar jag ofta åt pga hans matglädje och odödliga pepp, och det är så befriande att äntligen kunna skratta åt den svarta också, för äntligen så känner jag att jag tränar helt och håller kravlöst.

Nu är det dags för bilder och det får bli en blandad skörd från veckorna hemma efter tågluffen.

_MG_1914-2_MG_1668
Först två bilder från London som inte publicerats tidigare. South Bank & gatumusikanter i Covent Garden.

_MG_2058
En helt vanlig sommarkväll i världens bästa torp.

5K5B2599
Utsikten från Jossans fönster i Väsby där vi bodde en helg i Augusti när det var tävlingar på Solvalla.

5K5B2734
Tommy agerade tävlingsfotograf.

 5K5B2787
Och jag fångade den här sköningen på bild under dragracet som gick runt travbanan.

1 kommentar

  1. Supersnygg agility-out-fit & superfin hoppteknik av Tok! Fin bild på er helt enkelt. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2020 Julia Pettersson

Tema av Anders NorenUpp ↑