Två dagar i Holland.

Igår var vi i Amsterdam. Det var faktiskt inget märkvärdigt. Jag kan dock känna att vi börjar bli lite för slitna för att ge städerna det de förtjänar utan en guide som visar oss vad som är rätt. Nu gick vi mest omkring utan mål och visst var det fint & trevligt & så, men jag känner definitivt att Amsterdam har mer att ge. Just nu är det mest ”staden som luktade gräs & hade sexsäljare i skyltfönster”. Ungefär så.

Utrecht har faktiskt visat sig trevligare. Mindre, mysigare, inte lika mycket folk, färre coffe shops & mindre (i alla fall synlig) sexhandel. Och idag fick mina resekamrater vara med om en upplevelse de nog ska minnas ett tag. Vår host är utbildad pilot, så han tog med dem på en liten tur i ett fyramannaplan. Snäll, vänlig, generös, osjälvisk (& totalt livrädd) som jag är så stannade jag kvar på marken.

_MG_1462 _MG_1472_MG_1473Tommy visar vart de ska, & Lovisa är peppnervöslivräddochpeppigen.

_MG_1479 _MG_1502_MG_1504 _MG_1505 _MG_1515Mycket glada och nöjda efter avklarad flygtur.

Blandade bilder från Utrecht:

_MG_1523_MG_1547_MG_1525 _MG_1528

1 kommentar

  1. Fotografen kvar på marken!?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2020 Julia Pettersson

Tema av Anders NorenUpp ↑