Köln

Igår vid tvåtiden anlände vi till Köln, efter en fantastisk resa på tysta, tyska tåg. Ska man göra en tågluff i endast ett land är Tyskland det enda rätta. I Köln bor vi hos Julia (bra namn, va?), som har en egen lägenhet i stadsdelen Deuz. Hennes pojkvän Claudio, från Brasilien, är också här, och igår gick vi på någon slags fest i en park och framåt kvällen blev vi bjudna på riktigt god middag. Det var ungsbakad sötpotatis, fänkål & fetaost tillsammans med en sallad gjord på färska champinjoner, sallad & päron. Det låter så otroligt random alltihopa men det var bland det godaste jag har ätit.

_MG_1255_MG_1260_MG_1258 _MG_1280 _MG_1297 _MG_1316

1 kommentar

  1. Mycket folk på festen!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2020 Julia Pettersson

Tema av Anders NorenUpp ↑