Italienska rivieran

De senaste tre dagarna har vi spenderat på Italiens västkust, i en semesterort för Italienare. Vi hamnade där lite av en slump då vi i Rovinj fick lite couchsurfingpanik och bestämde oss för att boka ett säkert boende i form av en lägenhet i en vecka. Tanken var att därifrån kunna göra dagsturer till olika italienska städer. Tyvärr visade det sig att bussen till närmsta tågstation tog över en och en halv timme så det blev inga dagsturer varpå jag & Tommy tröttnade ganska fort på sol och bad, och nu befinner oss i Bern. Vi hann dock ha några trevliga, om än något långsamma, dagar på Lido del Nazioni, bestående av mycket god hemlagad mat a la Lovisa, vindrickande i kontrast till de senaste veckornas literkonsumtion av öl och en dags cykelutforskande med fynd i form av övergivet tivoli & övergiven pool.

 

_MG_0781_MG_0783Vi råkade färgmatcha och Tommy ville göra ”Juliaposen”.

_MG_0784 _MG_0812 _MG_0844 _MG_0845 _MG_0858 _MG_0870 _MG_0883 _MG_0886 _MG_0904

1 kommentar

  1. Ni är så snygga tillsammans. Speciellt när Tommy gör Juliaposen, haha. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2020 Julia Pettersson

Tema av Anders NorenUpp ↑