Jag vet inte riktigt vart jag ska börja för det händer så mycket hela tiden. Igår var jag & Tommy ute och gick hela dagen, medan Anton & Lovisa var iväg på egna äventyr. På kvällen såg vi fotbolls-VM på en pub tillsammans med gänget, som till kvällen hade utökats med ytterligare 3 tjejer från Borås. I natt var vi alltså 12 personer, inklusive George, i samma lägenhet. Idag har vi också mest gått omkring. Vi skulle ha gått till ”the Leica Gallery”, men det hade stängt just den här veckan, så vi strosade Prag. Nu sitter vi hemma hos George och tar igen oss innan vi tar våra väskor till stationen och låser in dem där för en sista kväll i Prag. 22.26 ikväll går nattåget till Krakow.

_MG_8266

_MG_8294Här spenderade vi en timme igår, det var knäpptyst och nästan inga människor. Underbart!

_MG_8320

_MG_8434Gänget på puben.

_MG_8547Idag sprang vi på en skatepark uppe på ett berg, det var hur coolt som helst!

_MG_8635